Završene rekonstrukcije prometnica u ulicama D. Cesarića, Lj. Filipeca i Đ. Kuhara Foto: Martin Novosel

Završene rekonstrukcije prometnica u ulicama D. Cesarića, Lj. Filipeca i Đ. Kuhara

| 1.10.2019. u 13:50h | Objavljeno u Aktualno

Proteklih dana završili su radovi obnove na čak tri varaždinske prometnice. Gotovi su radovi u Ulici Dobriše Cesarića, Ulici Ljudevita Posavca i Ulici Đure Kuhara. Gradonačelnik Ivan Čehok sa suradnicima uvjerio se u kvalitetu obavljenih radova današnjim obilaskom navedenih prometnica.

- Ovime se nastavljaju naše pojačane aktivnosti kako smo najavili i početkom godine, a ovo je proračunski najizdašnija godina za komunalne radove. Ovdje su Ulici Dobriše Cesarića su napravljeni prvi radovi od kada je napravljena prometnica izgrađena. Tu je napravljena rekonstrukcija kompletne vodovodne mreže i novi kolnici te nogostupi - rekao je gradonačelnik.

Najviše sredstava je utrošeno na rekonstrukciju prometnice u Ulici Dobriše Cesarića, ujedno i najdulja rekonstrukcija (350 metara), u koju se uložilo 873 tisuće kuna, dok se na Ulicu Ljudevita Posavca utrošilo 434 405 kuna, a na Ulicu Đure Kuhara 352 351 kuna.

- Ovo su veliki radovi na koje su građani dugo čekali i nakon ovoga će se raditi radovi na prometnici u Hrašćici i nadamo se da će nas meteorološke prilike poslužiti da možemo napraviti još manje zahvate jer nam sada prethodi veliki zahvat građenja rotota kod biškupečkog groblja - naglasio je Čehok.

Radove u Cesarićevoj ulici je izvršio COLAS Hrvatska, dok je na druge dvije prometnice radove izvršio PZC Varaždin, a radove na vodovodnim mrežama na sve tri prometnice je izvršio Varkom.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci