Zatvara se caffe bar Aquamarin u centru Varaždina

Varaždinske vijesti | 13.3.2017. u 11:14h | Objavljeno u Aktualno

Došlo je vrijeme za oproštaj od Aquamarina, kažu nam Mario i Nevenko Kušević, vlasnici poduzeća koje godinama vodi jedan od najpoznatijih varaždinskih kafića, koji prestaje s radom u srijedu, 15. ožujka.

Nakon što je otvoren 1990. godine, Aquamarin je ubrzo stekao popularnost, posebice među mladima i studentskom populacijom. To može zahvaliti usluzi, ali i svojoj lokaciji jer se nalazi uz središnji varaždinski trg, neposredno uz gradsku vijećnicu i nasuprot zgrade Fakulteta organizacije i informatike.

 -Proveli smo 26 predivnih i nezaboravnih godina druženja, velikih i malih veselica te raznih drugih događanja. Znamo da nismo uvijek uspijevali biti na visini zadatak, bilo je i grešaka - koje su dio posla i života - ali smo se uvijek trudili da ih bude što manje te da se svaki gost osjeća dobro i posebno. Nama je bilo lijepo, a nadamo se da smo ispunili barem dio očekivanja naših gostiju kojima zahvaljujemo na vjernosti, pohvalama i kritikama, bez kojih ne bi uspjeli održati Aquamarin tako dugo. Isto tako zahvaljujemo poslovnim partnerima, izvođačima i djelatnicima, koje smo premjestili u naš drugi objekat Mea Clupu, koja se nalazi na Stančićevom trgu, udaljena svega 2 minute od Aquamarina. Nadamo se da ovo nije zbogom, nego doviđenja, vidimo se možda u nekom drugom novom prostoru, s nekim novim idejama - kažu braća Kušević, koji nisu uspjeli dobiti produljenje najma prostora u kojem se nalazi Aquamarin, iako su o tome razgovarali i s gradonačelnikom i sa novom ravnateljicom POU koja želi veći prostor za predvorje kina Gaj.