Zapošljavanja u OB Varaždin: Traže se liječnici i med. sestre, servirke - i pet nosača Foto: VV arhiva / ilustracija

Zapošljavanja u OB Varaždin: Traže se liječnici i med. sestre, servirke - i pet nosača

| 29.4.2019. u 15:00h | Objavljeno u Aktualno

Da su u nas velike potrebe za liječnicima te medicinskim sestrama i tehničarima, svjedoče odluke koje su se našle na posljednjim sjednicama Upravnog vijeća varaždinske Opće bolnice koje je odlučivalo ne samo o novim zapošljavanjima, nego i produljenju rada onih koji bi mogli u mirovinu.

I odnosi s javnošću

Tako se na sjednici krajem veljače odlučivalo, među ostalim, o donošenju odluke o potrebi produženja Ugovora o radu nakon navršenih 65 godina života za Milana Jaklina, dr.med., potrebi zapošljavanja korisnika mirovine na određeno vrijeme do polovice radnog vremena za Biserku Horvat, dr.med., spec.pedijatar, potrebi zapošljavanja korisnika mirovine na određeno vrijeme do polovice radnog vremena za Silvu Potrebica, dr.med., spec. fizijatar-reumatolog, ali i o potrebi zapošljavanja prvostupnika laboratorijske dijagnostike i zdravstveno laboratorijskih tehničara u Medicinsko biokemijskom laboratoriju te čak 22 medicinske sestre/tehničara na neodređeno vrijeme, kao i 20 medicinskih sestara/tehničara na određeno vrijeme te primalja.

Međutim, nije se samo odlučivalo o zapošljavanju zdravstvenog osoblja, nego i višeg informatičkog referenta, referenta za opće poslove i poslove vođenja arhive urudžbenog zapisnika, računovodstvenih referenata - materijalnih knjigovođa, stručnog referenta za javnu nabavu, telefoniste, spremačica, servirki i radnika na poslovima prijema, pranja, peglanja i distribucije rublja.

Na sjednici krajem ožujka odlučivalo se pak o zapošljavanju prvostupnice fizioterapije te davanju suglasnosti na sklapanje sporazuma o prelasku radnice iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice u Opću bolnicu Varaždin, kao i o potrebi zapošljavanja na neodređeno vrijeme dva referenta za medicinsku administraciju, o potrebi zapošljavanja na neodređeno vrijeme računovodstvenog referenta na likvidaturi računa, višeg stručnog savjetnika za komunikaciju i odnose s javnošću, voditelja odjela u Odjelu za projekte i EU projekte u Središnjoj službi za projekte i fondove europske unije te pet radnika na poslovima nosača, koji voze bolesnike od zgrade do zgrade.

Više o potrebama zapošljavanja u Općoj bolnici Varaždin pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci