Započela isplata "božićnica" umirovljenicima s područja grada Varaždina Foto: VV arhiva

Započela isplata "božićnica" umirovljenicima s područja grada Varaždina

I.D./Varaždinske vijesti | 9.12.2019. u 08:40h | Objavljeno u Aktualno

Isplata "božićnica" varaždinskim umirovljenicima počela je u petak, 6. prosinca.

Kao što smo već ranije pisali, umirovljenicima čija mirovinska primanja iznose do 2.000 kuna mjesečno, osobama s invaliditetom koje su korisnici osobne invalidnine prema popisu Centra za socijalnu skrb Varaždin i osobama s invaliditetom koji imaju status nezaposlene osobe u evidenciji regionalnog ureda Zavoda za zapošljavanje Varaždin, Grad Varaždin povodom božićnih blagdana odobrava novčanu pomoć u iznosu od 150,00 kuna.

Božićnice će dobiti 2.550 umirovljenika s područja grada Varaždina, 295 korisnika osobne invalidnine prema popisu Centra za socijalnu skrb i 46 osoba s invaliditetom koje imaju status nezaposlene osobe u evidenciji HZZ-a Varaždin, i to putem poštanskih uputnica na adresu koju imaju prijavljenu kod nadležnih službi

Ukupno će se iz proračuna za božićnice tako izdvojiti 433.650 kuna.

Reklamacije će se podnositi nakon podjele, svaki radni dan od 8.00 -10.00 sati od 23. prosinca 2019. godine do 7. siječnja 2020. godine u Upravnom odjelu za socijalnu skrb, mjesnu samoupravu i civilno društvo Varaždin, Trg kralja Tomislava 1, (Gradska vijećnica – Korzo).

Dokumenti potrebni za reklamaciju: kopija osobne iskaznica, OIB-a, kopija zadnjeg odreska od mirovine. Odobrene reklamacije će se isplaćivati odmah putem blagajne.