Za sve nezaposlene besplatne edukacije u sklopu projekta Lepeza VŽ, prijavite se! Foto: ilustracija

Za sve nezaposlene besplatne edukacije u sklopu projekta Lepeza VŽ, prijavite se!

Varaždinske vijesti | 10.9.2020. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinska županija provodi projekt "LokalnE inicijative za PoticanjE ZapošljavanjA u Varaždinskoj županiji - LEPEZA VŽ". U sklopu projekta osigurane su besplatne edukacije za nezaposlene pa iz Varaždinske županije pozivaju građane da se prijave na edukacije:

- Poduzetništvo i poduzetničko okruženje
- Financijsko planiranje
- Marketing

Edukacije će se održavati u prostorijama Varaždinske županije, Franjevački trg 7, Varaždin.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 15. rujna na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 042/492-112. Nakon prijave će biti dostavljene sve dodatne informacije o edukaciji, kao i o samom terminu održavanja.

Projekt LokalnE inicijative za PoticanjE ZapošljavanjA u Varaždinskoj županiji LEPEZA VŽ vrijedan je gotovo dva milijuna kuna te se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj je Varaždinska županija, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Varaždin, Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije, Razvojna agencija Sjever-DAN i udruga "Njezina druga šansa".

Ostale podatke o projektu možete doznati na internetskoj stranici Varaždinske županije (www.vzz.hr) i na stranici projekta www.lepeza-vz.eu.