Za liječenje Varaždinca Ivana Capeka (29) dosad skupljeno 44 tisuće eura

D.P./Varaždinske vijesti | 4.10.2016. u 09:05h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Za liječenje mladog Varaždinca Ivana Capeka (29) dosad je putem donacija i Generosity kampanje skupljeno 44 tisuće eura od potrebnih 200 tisuća.

Ivanov brat Marko Capek, ističe kako će to njihovoj obitelji biti od jako velike pomoći da snose buduće troškove liječenja, koji i dalje rastu te su se već popeli na 300 tisuća eura.

- Za ovo smo svi neizmjerno zahvalni i ovo pokazuje koliko kao zajednica možemo biti jaki. Kampanja se nastavlja, i trenutna je situacija ova: Brat je stabilan i sljedećih nekoliko dana je krucijalno da se vidi da li i kako je terapija proradila. Interesantna stvar, koja nam je dosla kao šok, je da su Nijemci našli dva donora koštane srži koji su bolje od majke i mene. U zadnjih pola godine pripremali su u RH nas kao donore, no ovo budi novu nadu da ce koštana srž koju Ivan dobije biti bolja. Sad se ovih 200.000 diže na 300.000 EUR, no čim dobijem točne iznose ja ću ih objaviti. Ako je nekome potrebna dokumentacija koliko je moja obitelj platila slobodno me kontaktirajte u Inbox ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za sva pitanja stojim na raspolaganju. Zato, slobodno sijte sjeme i dijelite. Za sve, do sada sam neizmjerno zahvalan - napisao je Marko Capek na svom Facebook profilu uz zamolbu da se sve korake poput organizacije skupljanja novca prvo kontaktira on, jer bratu treba mir i odmor.