Za koncertni program Adventa koji počinje nastupom Vanne na Korzu bit će potrebna Covid potvrda

J.Š./Varaždinske vijesti | 23.11.2021. u 11:04h | Objavljeno u Aktualno

Advent u Varaždinu počinje u petak, 26. studenog, a njegov će praznični program trajati sve do 6. siječnja.

Svečano i romantično uređene ulice i trgovi povijesne gradske jezgre bit će u tom razdoblju prepuni događanja, a posebno će zabavno biti vikendima, kada će se, uz sve blagdanske atrakcije, Kuću Djeda Mraza u Gajevoj ulici, Ledenu čaroliju na Kapucinskom trgu, gastro i shopping ponudu, na Korzu održavati i koncerti.

Koncertni Advent počinjemo nastupom Vanne, velike hrvatske zvijezde i jedne od najcjenjenijih i najuspješnijih pjevačica posljednjih tridesetak godina. Vanna će nastupiti na Korzu u subotu, 27. studenog s početkom u 19 sati.

S obzirom na složene epidemiološke uvjete u kojima će se Advent organizirati i održavati, organizator ima obvezu pridržavati se svih propisanih mjera. Za organizirana okupljanja na otvorenom s više od 100 ljudi propisuje se provjera tzv. COVID potvrda, koja će samo za koncerte na Korzu biti organizirana na prilazima glavnom varaždinskom trgu.

Ostala događanja u sklopu Adventa u Varaždinu, kao i Ledena čarolija na Kapucinskom trgu s klizalištem i toboganom, neće biti obuhvaćena ovom mjerom jer će na snazi biti ograničenja broja korisnika ispod propisane razine.

- Kao što smo svi zajedno uspješno organizirali i uživali na Špancirfestu, uz maksimalnu odgovornost i minimalna ograničenja, tako smo sigurni da će i ovaj blagdanski festival koji je pred nama, proteći u sličnom duhu suradnje i razumijevanja - ističu iz Turističke zajednice Grada.

Označeno u