VIDEO Stigao Dalić, ludnica u Varaždinu: Zlatko, mi te volimo! Foto: Martin Novosel

VIDEO Stigao Dalić, ludnica u Varaždinu: Zlatko, mi te volimo!

Varaždinske vijesti | 17.7.2018. u 20:06h | Objavljeno u Aktualno

Zlatko Dalić i članovi njegovog stručnog tima stigli su pred mnoštvo okupljeno na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Naime, osim Dalića na klupi, u Rusiji su bili i Marijan Mrmić kao trener vratara, Boris Nemec kao liječnik reprezentacije i Nderim Redžaj kao fizioterapeut.

Dalić je dočekan uzvicima "Zlatko, mi te volimo", na što im je izbornik odgovorio "Volim i ja vas sve".

Kao i pred svojim susjedima, koji su ga ranije dočekali u njegovoj ulici, Dalić je bio vidljivo ganut podrškom u svom Varaždinu.

- I ovaj doček, kao i onaj mojih susjeda, za mene znači kao i jučerašnji doček u Zagrebu. Puno puta sam rekao da se ne sramim svojeg porijekla, odakle sam krenuo, iz svog rodnog grada Livna, ali puno puta sam rekao i da su meni grad Varaždin i Varteks dali sve u životu, dali mi je šansu da budem ono što jesam i zato s ponosom ističem da sam ja Varaždinec - rekao je Dalić, na što je krenulo skandiranje "Dalić, Dalić".

- Ovo ću pamtiti cijeli svoj život, i mogu biti i izbornik Brazila, trener Barcelone, ali ovo će uvijek biti moj najdraži posao. Nemojmo stati na ovome, treba gurati još jače, moramo biti jedinstveni - poručio je Dalić.

Nakon toga Kapucinskim trgom je zagrmila pjesma "Igraj moja domovina" Zaprešić Boysa, uslijedilo je Prljavo kazalište, Tony Cetinski, Thompson...

 

Označeno u
Video sadržaj