Prokometirao je i Kolindinu izjavu o tome da bi Bandiću nosila kolače u zatvoru Foto: Martin Novosel

VIDEO: Miroslav Škoro stigao u Varaždin po svojih 1700 prikupljenih potpisa

Varaždinske vijesti | 2.12.2019. u 21:09h | Objavljeno u Aktualno

Unatoč tome što je zbog loših vremenskih uvjeta otkazano predstavljanje kandidature Miroslava Škore za predsjednika Republike Hrvatske koje se trebalo održati na Trgu slobode kod štanda gdje su se prikupljali potpisi za njegovu kandidaturu, predsjednički kandidat Škoro je ipak došao u Varaždin te se družio s volonterima koji su zadnjih tjedana prikupljali potpise za njega u stranačkim prostorima Mosta na Banfici.

Na današnjem druženju, skupljači potpisa su predali predsjedničkom kandidatu prikupljene potpise na području Varaždina i Varaždinske županije, njih čak 1700, skoro petinu od potrebnih 10 tisuća potpisa s kojima se Škoro može i službeno kandidirati za predstojeće izbore 22. prosinca, kada je prvi krug izbora, a rok predaje je sutra, 3. prosinca, do ponoći.

Kasnije je prokomentirao izjavu aktualne predsjednice koja je u intervjuu za media servis prokomentirala situaciju Milana Bandića kojemu prijeti i zatvorska kazna "A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno".

http://www.mediaservis.hr/media/k2/audio/2019-12-02/783824__praljak.mp3

- Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal. Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće!- rekao je Škoro na današnjem okupljanju.

U videu, pogledajte što je sve još imao za reći Miroslav Škoro okupljenim pristalicama prilikom svog trećeg posjeta Varaždinu ove godine.

IMG_20191202_134130.jpg
Video sadržaj