VIDEO Bosilj: Ivan Čehok je prošlost, a od ponedjeljka sam ja novi gradonačelnik Varaždina Foto: Martin Novosel

VIDEO Bosilj: Ivan Čehok je prošlost, a od ponedjeljka sam ja novi gradonačelnik Varaždina

| 26.5.2021. u 17:00h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Danas je pred gradskom vijećnicom medijsku konferenciju održao kandidat SDP-a za gradonačelnika Varaždina, Neven Bosilj i ukazao na par detalja s jučerašnje debate u podcastu Siniše Kovačiča "Podcat u ringu", a vezano za predstojeći drugi krug izbora ove nedjelje. Glavna točka konferencije je da smatra da je pobijedio u debati, u kojoj je bio brojčano nadjačan.

- Trebalo je biti sučeljavanje jedan na jedan u ringu, tako se zvalo, no Ivan Čehok se očito bio uplašio pa je došao i sa svojim zamjenikom pa je bilo dva na jedan. Prema svim komentarima sa društvenih mreža, sa Youtubea, s portala, apsolutni pobijednik tog sučeljavanja sam ja. U omjer uzmimo 90 naprama 10. S obzirom da se Ivan Čehok cijelo vrijeme vraćao u prošlost, da Ivan Čehok cijelo vreme tražio isprike za svoje grijehe i pokušavao mene optužiti za svoje grijehe iz prošlog, za razliku od njega, ja sam se bio krenuo budućnosti i onome što će se raditi u Varaždinu od ovog sljedećeg ponedeljka - rekao je Bosilj.

Nakon toga se osvrnuo i na najavu da već ovog petka izlazi novi broj Regionalnog tjednika čiji je vlasnik Davor Patafta koji je prema SDP-u u suradnji sa Čehokom, a u kojem će se navodno pojaviti napadi na Bosilja prema informacijama koje je dobio Bosilj.

- Zbog čega bi Davor Patafta izdavao, odnosno njegova tvrtka u kojoj on ima utjecaja, izvanredni broj koji će izaći u petak. Meni je sa više strana rečeno da će u tom broju izaći o meni najgore najgnjusnije laži koje mogu izaći da se pokuša promijeniti ovaj nezadrživi trend, a to je da je Ivan Čehok prošlost, a da sam od ponedjeljka ja novi gradonačelnik Varaždina - rekao je Bosilj

Također je Bosilj pozvao birače da izađu na birališta ove nedjelje i ako će izlaznost biti iznad 50 posto, da će onda u tom slučaju slaviti Bosilj prema vlastitim procjenama.

- Ako izađe 50% građana Varaždina Ivan Čehok nema šanse ostati u gradskoj vijećnici. Mi imamo već sada gradsko vijeće. Dakle, one snage koje su progresivne snage, koje ne žele više ovakav način upravljanja gradom, imaju 11 gradskih vijećnika u odnosu na 10 sa druge strane. Meni će biti puno lakše raditi kod gradonačelniku kad imam gradsko vijeće na svojoj strani - rekao je Bosilj.

Što je još imao za reći u svom javljanju medijima danas, pogledajte u videu.