Varaždin: Predloženo da se još dvije komunalne djelatnosti povjere Čistoći Foto: VV arhiva / ilustracija

Varaždin: Predloženo da se još dvije komunalne djelatnosti povjere Čistoći

Varaždinske vijesti | 14.2.2021. u 09:52h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 12. veljače do 14. ožujka 2021. godine Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim djelatnostima.

- Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim djelatnostima te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Ovim izmjenama i dopunama predlaže se da se komunalna djelatnost obavljanja dimnjačarskih poslova i komunalna djelatnost linijskog komunalnog prijevoza putnika povjere trgovačkom društvu Čistoća d.o.o. umjesto da se iste obavljaju na temelju koncesije. Povjeravanjem tih djelatnosti trgovačkom društvu čiji je osnivač Grad Varaždin, djelatnosti će biti obavljane na učinkovit, ekonomičan i svrhovit način uz najmanje troškove za korisnike - priopćili su iz Grada Varaždina.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu-2021/) pod rednim brojem 13.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 14. ožujka 2021. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim djelatnostima“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.