Uništeni plakat: Hrast upozorava na neargumentiranu kampanju

Varaždinske vijesti | 18.5.2017. u 17:56h | Objavljeno u Aktualno

Kako su izvijestili iz Izbornog stožera kandidata za gradonačelnika Varaždina Ladislava Ilčića, jutros su od građana zaprimili informaciju da je nepoznati počinitelj ili više njih ispisivanjem uvredljivog sadržaja uništio jumbo plakat Ilčićeve kampanje.

- Ovo nije prvi put da se plakati g. Ilčića uništavaju - naime, gotovo svakodnevno se trgaju i uništavaju plakati ostavljeni na zakupljenom štandu na Franjevačkom trgu, dok plakati nekih drugih kandidata ostaju netaknuti - napomenuli su iz Ilčičevog stožera.

Iz Hrasta ističu kako im je žao što se "kampanja svela na ovako nisku razinu, u kojoj je očito najvažnije ponižavati druge i uništavati tuđu imovinu".

- Hrast nikada nije, niti će, kampanju voditi na takav način. Naše oružje su argumenti i ideje, a ne nasilje i vrijeđanje. Pozivamo i ostale stranke i kandidate da smire strasti, te pričekaju nedjelju kada će građani pokazati što misle - kratko je situaciju komentirao Ladislav Ilčić.

- Prijavili smo cijeli slučaj policiji protiv nepoznatog počinitelja ili više njih, na temelju čega su oni napravili zapisnik te će djelovati sukladno Zakonu - poručili su iz Hrasta.