Ivan Čehok Foto: Grad Varaždin

Unatoč koroni u Varaždinu godina rekordnih ulaganja u komunalnu infrastrukturu

VV/MH | 9.9.2020. u 16:15h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok obišao je cestovne radove na području grada Varaždina. Posjetio je radove u Milčetićevoj ulici, Ulici kralja Petra Krešimira IV i  Ulici Vatroslava Lisinskog, te komentira trenutne komunalne projekte i planove o nastavku komunalnog uređenja grada. Uređenje Milčetićeve ulice gradonačelnik smatra izrazito važnim za građane i policiju.

- Zbog starih stabala se dizao pločnik što je dovelo ovu ulicu u nezamislivo stanje. Obnova je također vrlo bitna zbog obližnjeg sjedišta policije. Ulica će se obnavljati u više dijelova kako bi se osigurala sigurnosti građana, a dio ulice koji se trenutno obnavlja ima poseban prioritet zbog spomenika kojeg ćemo ovdje postaviti u čast stradalim policijskim službenicima.- rekao je gradonačelnik te ističe kako je ovo rekordna godina ulaganja u komunalnu infrastrukturu grada.

Navodi brojna ulaganja u parkirališta u blizini stambenih zgrada koja su proširena u dogovoru sa stanarima.

-Većina građana koji rade u gradu, a trenutno u njemu ne žive, koriste parkirališta stambenih zgrada. Svjesni toga, odlučili smo proširiti parkirališta u Zagrebačkoj ulici, Ulici Stanka Vraza i Banfici. Čak su proširena i neka parkirališta koja ne koriste radnici koji putuju u Varaždin. – naglasio je Ivan Čehok.

Gradonačelnik je također najavio završetak radova na rotoru kod groblja u sljedeća dva tjedna, te raspisivanje natječaja za izgradnju rotora na raskrižju kod Motičnjaka krajem godine.

obilazak_4.JPG

obilazak_3.JPG

obilazak_5.JPG

obilazak_6.JPG