Udarniku 32 iz Gornjeg Kućana gradonačelnik Čehok pomogao u uređivanju klupskih prostorija

VV | 27.5.2021. u 19:43h | Objavljeno u Aktualno

Nogometnom klubu Udarnik iz Gornjeg Kućana inicijativom gradonačelnika Ivana Čehoka, Grad Varaždin je pomogao postavljanju modernog sustava grijanja i hlađenja, te rekonstrukciju tuševa i vanjskih sanitarnih čvorova. Ukupna vrijednost izvedenih radova je 218 tisuća kuna.

U kvalitetu izvedenih radova uvjerio se sam gradonačelnik Čehok koji je u prilikom nedavne posjete razgovarao o planovima tog kluba oko kojeg se razvija cijeli sportsko-rekreacijski centar. Gradonačelnik je razgovarao s predsjednikom kluba Juricom Pocedulićem, tajnikom Krasnodarom Hrastovcem i predsjednikom MO Goranom Bobekom. Namjera je da se u tom sportskom kompleksu uz već uređeno dječje igralište uredi manje nogometno igralište za rad s mlađim uzrasnim kategorijama, te igrališta za odbojku i košarku kao i drugi sadržaji za građane tog dijela grada.

- Grad Varaždin je do sada pomagao i još će pomagati mjesnom odboru Gornji Kućan i NK Udarnik. Vrijedni članovi kluba sami su osigurali dosta sredstava i mi to znamo cijeniti. Uredili smo dječje igralište, zasadili smo drvored te pomogli u postavljanju centralnog grijanja, sanitarnih čvorova i tuševa. Uvijek sam se zalagao da sva naselja dobe adekvatne sadržaje kojima povećavamo standard življenja njihovih građana - izjavio je gradonačelnik Ivan Čehok prilikom posjete Gornjem Kućanu kojeg je obišao zajedno s nadležnim pročelnikom Draženom Cesarom i suradnicima.