U Županijskoj palači održan prijem za nagrađene poduzetnice iz Varaždinske županije Foto: Varaždinska županija

U Županijskoj palači održan prijem za nagrađene poduzetnice iz Varaždinske županije

M.N./V.V. | 11.3.2020. u 12:29h | Objavljeno u Aktualno

Na Međunarodni dan žena, po peti je puta organiziran Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, najveće nevladine asocijacije koja okuplja više od 2.300 članica i članova, a u sklopu kojega se po prvi puta održala dodjela nagrada Najpoduzetnica u nekoliko kategorija.

Bernarda Cecelja (Varaždinske Toplice)  i Ivana Ipša (Varaždin) dvije su poduzetnice iz Varaždinske županije koje su na Kongresu poduzetnica u Zagrebu primile nagrade za svoju uspješnost. Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda d.o.o. primila je nagradu za Najpoduzetnicu u 2020. godini dok je Ivana Ipša, vlasnica VOP portala primila nagradu u kategoriji Naj inspiracija.

U Županijskoj palači primili su ih župan Varaždinske županije Radimir Čačić i savjetnica župana Natalija Martinčević.  

- Ponosni smo na uspjeh naših poduzetnica, a posebno kada se njihov rad i trud nagradi priznanjem na ovako velikom Kongresu. Varaždinske Toplice najveće su gradilište u Varaždinskoj županiji, a osim projekata koje provodi Županija veseli nas i suradnja s gđom Cecelja kroz ulaganja u zdravstveni turizam, smještajne kapacitete  i ugostiteljske objekte, od čega je jedan od restorana u 2019. godini, restoran Bernarda čiji je vlasnik upravo gđa Cecelja, uvršten na popis restorana Okusi varaždinskog kraja. Turistička ponuda Varaždinske županije zasigurno će se obogatiti otvaranjem novog hotela u Varaždinskim Toplicama što nas posebno veseli - rekla je Martinčević.

Varaždinska županija i VOP portal čija je vlasnica Ivana Ipša u posljednje dvije i pola godine njeguju odličnu suradnju na brojnim projektima, posebno onima kroz koje Županija podupire i promovira upravo varaždinske obrtnike i gospodarstvenike.

Prijem_Najpoduzetnice.jpg