U Varaždinskoj županiji zasad samo jedna ljekarna provodi cijepljenje protiv Covida-19 Foto: VV arhiva / ilustracija

U Varaždinskoj županiji zasad samo jedna ljekarna provodi cijepljenje protiv Covida-19

Varaždinske vijesti | 7.9.2021. u 09:02h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatska ljekarnička komora objavila je popis ljekarni u Hrvatskoj u kojima se provodi cijepljenje protiv bolesti Covid-19.

Riječ je o zajedničkom projektu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Hrvatske ljekarničke komore, pod nazivom "Ljekarna kao mjesto cijepljenja protiv COVID-19 bolesti".

Popis svih ljekarni, po županijama, dostupan je na stranici Hrvatske ljekarničke komore, a na području Varaždinske županije cijepiti se zasad može samo u jednoj ljekarni - Ljekarni Jadranka Gradečak (Trg braće Radić 6, 42203 Jalžabet, telefon 042 647 112).

- Molimo sve koji su zainteresirani za cijepljenje protiv bolesti COVID-19 u ljekarnama da kontaktiraju odabranu ljekarnu s popisa kako bi od magistara farmacije dobili sve potrebne informacije o cijepljenju - napomenuli su iz Komore.

Uz cijepljenje kod obiteljskih liječnika, na punktovima za masovno cijepljenje te na drugim organiziranim punktovima, cijepljenje u ljekarnama još je jedna mogućnost ponuđena građanima kako bi se povećao cjepni obuhvat.