U Splitu cijepe i na blagdan Svih svetih, u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji na cijepljenje nakon blagdana Foto: Ilustracija/Arhiva VV

U Splitu cijepe i na blagdan Svih svetih, u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji na cijepljenje nakon blagdana

VV | 31.10.2021. u 16:33h | Objavljeno u Aktualno

I dok u Splitu u jeku pandemije cijepe građane tijekom blagdana i na sam blagdan Svih svetih, u Varaždinu će cijepljenje za veći broj građana ponovno biti organizirano nakon blagdana Svih svetih, izvijestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije sljedeći tjedan organizira cijepljenje u Varaždinu prema sljedećemo rasporedu:

Utorak, 2. studenoga – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) - od 8 do 13 sati – cijepljenje Pfizerom i Modernom.

Srijeda, 3. studenoga – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 13 do 18 sati – cijepljenje cjepivima Moderna, Janssen - Johnson & Johnson te Pfizer.

Dom zdravlja Varaždinske županije cijepljenje organizira u Ludbregu:

Subota, 6. studenoga - Dom zdravlja Ludbreg, Vinogradska 1 - od 8 do 11 sati - cijepljenje cjepivima Pfizer, Moderna i Janssen - Johnson & Johnson

Iz međimurskog Stožera civilne zaštite podsjećaju kako se građani mogu cijepiti svakim radnim danom od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec i svake treće subote u mjesecu u trijaži Županijske bolnice Čakovec od 9 do 12 sati.

- Cijepljenje građana bit će i u Ljekarni Kotoriba 4., 8. i 17. studenoga od 12 do 17 sati uz prethodnu najavu na broj 040/682-750, kao i u Ljekarni Štrigova 16. studenoga od 12 do 17 sati te 23. studenoga od 12 do 15 sati uz prethodnu najavu na broj 040/851-006 - poručuju iz Stožera.

Danas, 31. listopada uzimanje uzoraka za PCR i BAT testove odvija se od 7:30 sati u covid ambulanti iza Županijske bolnice Čakovec (Svetojelenska cesta), a iznimno u ponedjeljak, 1. studenoga neće se odvijati testiranja zbog državnog praznika.

Stožer Civilne zaštite Međimurske županije apelira na građane na nošenje maski na mjestima gdje se okuplja više ljudi, kao i na korištenje maski na grobljima u narednim danima.

Označeno u