U subotu počinju 5. "Dani vjenčanja" u varaždinskoj Areni

| 15.11.2016. u 20:19h | Objavljeno u Aktualno

“Dani vjenčanja”, peta po redu manifestacija počinje ovaj vikend u varaždinskoj Areni te je tim povodom Nenad Kumrić održao konferenciju za medije na kojoj su predstavljeni detalji bogatog programa ove najveće manifestacije u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Ova manifestacija, na kojoj će se predstaviti više od 80 izlagača, počinje u subotu u 10 sati, a službeno će pete Dane vjenčanja otvoriti gradonačelnik Goran Habuš točno u podne.

Svake godine na Danima vjenčanja ima sve više izlagača, tako je ove godine prijavljeno njih 85, no budući da se i dalje svakodnevno izlagači prijavljuju, do subote očekujemo njih stotinjak. Dakle, dajemo priliku svima koji imaju veze ne samo s industrijom vjenčanja, nego i evenata i svečanih događanja da se predstave u glazbeno - zabavnom programu - rekao je Nenad Kumrić na konferenciji u varaždinskoj Areni.

Dokaz tome kako manifestacija iz godinu u godinu raste je svakako činjenica što Dani vjenčanja broje sve više posjetitelja, ne samo iz Varaždinske županije, već i Međimurske, Zagrebačke, pa i šire.

Naime, na Danima vjenčanja posjetitelji će imati priliku uživati u različitim degustacijama, vizažisti će tijekom cijelog trajanja sajma besplatno šminkati djevojke i žene koje se zateknu na Danima vjenčanja, predstavit će se brojni zlatari, cvjećari, aranžeri, ugostitelji, slastičari, održavat će se i modne revije u suradnji s velikim modnim kućama, kao i prezentacija automobila.

Posjetitelji će moći osvojiti vrijedne nagrade, ostvariti brojne popuste, birat će se i Miss Dana vjenčanja, ali i dva najsimpatičnija para koji će osvojiti vrijedne nagrade i pogodnosti.

Ulaz na Dane vjenčanja će biti potpuno besplatan, no posjetitelji će na ulazi moći ostaviti dobrotvorni prilog kojim će se direktno pomoći Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Varaždin.