Ratković: Ova je korona pokazala da se poduzetnice mogu nositi i s najtežim situacijama

VV | 12.5.2021. u 18:35h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinske Toplice uskoro će biti, ukoliko će to dopuštati epidemiološka situacija u zemlji, domaćin okupljanja uspješnih poduzetnica iz cijele Hrvatske. Riječ je o B2B susretu poduzetnica Hrvatske u organizaciji Centra poduzetnica i Grada Varaždinskih Toplica.

Na taj način Varaždinske Toplice bit će jedan od šest gradova domaćina spomenutih susreta nakon što je prvo izdanje održano u utorak u Gospiću.

- U cilju prevladavanja posljedica koje je korona kriza ostavila i duboko ostavlja na hrvatsko gospodarstvo, posebno poduzetništvo u žena, u Gospiću je održan prvi od ukupno šest planiranih ovogodišnjih B2B susret poduzetnica Hrvatske - najavila je predsjednica Centra poduzetnica Zrinka Peharec, koja je konstatirala da se nakon stanke uzrokovane pandemijom Centar poduzetnica vraća svojim aktivnostima, promociji i podršci poduzetnicama i poduzetnicima, a sve to s programskim naglaskom na tržišni opstanak u doba korona krize.

Okupljene u Gospiću pozdravila je i gradonačelnica Varaždinskih Toplica, Dragica Ratković, čestitajući svim poduzetnicima koje se u ovim teškim vremenima bore da opstanu na tržištu i da prežive krizu.

- Ova je korona pokazala da se poduzetnice mogu nositi i u najtežim situacijama. Vidjeli smo da puno toga možemo odraditi, posebice digitalizirano, za što nismo ni slutili do nedavno da možemo. Korona nam je dala priliku za novi kreativni, digitalni početak. Podržavam ovakva događanja, smatram da ih treba i više, da ljudi izađu iz “čahure” u koju ih je gurnula korona, da se oslobode, da prevladaju strah, da nauče živjeti u novonastalim prilikama, da živimo s koronom i da uspješno poslujemo čak i uz koronu. Vidimo se u Varaždinskim Toplicama - komentirala je i pozvala Ratković na drugi B2B susret u Varaždinskim Toplicama.

Dodajmo da se u Gospiću nazočnima obratio i Holger Haibach, direktor ureda Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku i Sloveniju, kao glavni pokrovitelj B2B susreta Hrvatske. Istaknuo je zadovoljstvo što se unatoč korona krizi nastavljaju ovi susreti.

poduzetnice_gospic_3.jpg

poduzetnice_gospic_2.jpg

poduzetnice_gospic_1.jpg

poduzetnice_gospic_5.jpg