U kojim tvrtkama iz Varaždinske županije su najveće prosječne neto plaće u realnom sektoru? Foto: Ilustracija/Pixabay

U kojim tvrtkama iz Varaždinske županije su najveće prosječne neto plaće u realnom sektoru?

VV | 10.12.2019. u 08:30h | Objavljeno u Aktualno

Portal www.firmoteka.hr i ove godine napravio je analizu plaća u Varaždinskoj županiji kako bi se vidjelo gdje su isplaćene najviše prosječne plaće.

U istraživanje su uključili firme s barem 10 zaposlenika registrirane kao d.o.o., j.d.o.o., d.d. i obrtnik dobitaš – drugim riječima poslovni dio zajednice, a iz istraživanja su isključili i državne institucije, financijske institucije i udruge.

Prema objavljenim podacima, najbolje plaće su u tvrtki ecx.io croatia koja se bavi računalnim programiranjem iz Varaždina s 23 zaposlenika, gdje je prosječna neto plaća 34.414,91 kuna, odmah do nje je tvrtka GVE iz Gornjeg Kućana, agencija za privremeno zapošljavanje u kojoj je zaposleno 21 djelatnika, a u kojoj je prosječna neto plaća 25.399,65 kuna, te Emil Frey Digital iz Varaždina, tvrtka za računalno programiranje s 26 zaposlenih i prosječnom plaćom od 16.095,06 kuna.

U top pet tvrtki s najboljim plaćama u Varaždinskoj županiji ulaze još varaždinska tvrtka Appenture koja se bavi računalnim programiranjem s prosječnom neto plaćom od 13.389,52 kuna te tvrtka Conexin iz Ivanca, koja se bavi kupnjom i prodajom vlastitih nekretnina, a u kojoj prosječna neto plaća iznosi 12.064,02 kuna.

Na popisu se nalazi ukupno 100 tvrtki s područja Varaždinske županije, a koja su ona i kakve su plaće možete pogledati ovdje.

Označeno u