U Gradu Varaždinu traje savjetovanje s javnošću o određivanju javnih parkirališta i garaža Foto: VV arhiva / ilustracija

U Gradu Varaždinu traje savjetovanje s javnošću o određivanju javnih parkirališta i garaža

MGA/VV | 12.12.2019. u 20:32h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 10. prosinca 2019. godine do 10. siječnja 2020. godine provodi se u Gradu Varaždinu savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o određivanju javnih parkirališta i garaža na području Grada Varaždina.

Ovom se Odlukom određuju lokacije javnih parkirališta i garaža s naplatom, parkirališne zone, parkirališni blok, vremensko ograničenje trajanja parkiranja i vrijeme naplate parkiranja.

Cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2019-godini/) pod rednim brojem 29.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 10. siječnja 2020. na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam, Trg slobode 12/II, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina“ ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. također putem obrasca.