U galeriji Zlatni ajngel uz brojne poznate uzvanike Vop portal Varaždin proslavio 5. rođendan

J.Š./Varaždinske vijesti | 4.10.2016. u 13:29h | Objavljeno u Aktualno

U galeriji Zlatni ajngel uz brojne poznate uzvanike Vop portal Varaždin prošlog je petka, 30. rujna proslavio svoj 5. rođendan.

-Velika je to brojka za bilo što je u zadnjem desetljeću vezano uz obrtnike i male poduzetnike. Jer vrijeme recesije presudilo je mnogima. Ali mnogi su i ostali. I nakon 5. godina odgovorno tvrdimo da "Mali nisu važni nego su najvažniji" i ponovno pričamo priču o poduzetniku, gdje on biva junak što hrabro kroči naprijed. I ako pomisli na odustajanje misao je to kratkoga vijeka. Jer krase ga upornost, tvrdoglavost i optimizam - istaknuto je na proslavi.

Na „modnoj pisti“ Galerije ajngel izmjenjivale su se kreacije poznatih varaždinskih kreatora, modele su nosile uspješne Varaždinke – obrtnice i poduzetnice.

-Vop portal, obrtnici i poduzetnici imaju zajednički cilj, a to je ojačati obrtništvo i poduzetništvo -  veli pokretačica i vlasnica VOP-a, Ivana Ipša dodavši kao im je cilj podizanje svijsti o tome kako su zdrave ekonomije one s puno malih poduzetnika i obrtnika te kroz priču o ideji VOP-a proizlazi da je pametno novac trošiti u lokalnoj zajednici, jer onda svi iz te iste zajednice imaju korist.

-To je jedina formula našeg opstanka – veli Ipša dodavši da Vop portal podržavaju svi od klijenata, krajnjih korisnika do institucija. Također, smatraju kako je bitan opstanak malog domaćeg poduzetnika, potrebnog na tržištu kojim su zavladali „veliki“.

-Shvatili su to svi. Pa tako VOP uživa podršku Grada, UHOV-a, Obrtničke komore varaždinske županije, HUP-a, Zavoda za zapošljavanje, Tehnološkog parka. Od ove jeseni Vop portal intenzivira svoju kampanju „Mali nisu važni, nego najvažniji“. Upravo je to moto kojime svih ovih pet godina u poslovanju vodi VOP - ističe Ipša.

 

 

Galerija slika