U Cehovskoj se kopa, ali od rampe još ni traga: "Bit ću sretan ako to završi do kraja milenija" Foto: Ilustracija/Arhiva VV

U Cehovskoj se kopa, ali od rampe još ni traga: "Bit ću sretan ako to završi do kraja milenija"

IHR/Varaždinske vijesti | 19.2.2020. u 09:07h | Objavljeno u Aktualno

- Pokrenuo sam inicijativu da se postave branici u Cehovskoj ulici u Varaždinu. Vozim se relativno često i vidim da su iskopali prema Zagrebačkoj ulici dvije grabe i to stoji mjesec dana. Župane, rekli ste da ste s njima u kontaktu, ali me zanima kako dalje? Kad se to planira postavljanje rampe kako se ne bi ponovno dogodila tragedija? – zanimalo je HSS-ovog vijećnika Zvonimira Sabatija na aktualnom satu jučerašnje Županijske skupštine.

Župan je i sam priznao kako je, vozeći se tom dionicom, primijetio da nije vidio rampu.

- Istom logikom kojom ste se i vi vodili, vidio sam da se ništa nije riješilo, pa sam nazvao direktora HŽ-a i rekao mu da ne vidim rampu. Rekli su mi da možda ne vidim i neka pogledam malo bolje, pa sam vidio da nešto kopaju i postavljaju betonske nosače. Prema dinamici, to bi trebalo biti gotovo do ljeta. Tako barem kažu. No, s obzirom na to da govorimo o HŽ-u, a ni ostale javne tvrtke nisu puno bolje, kao primjerice Hrvatske ceste, ako će biti do kraja milenija - ja ću biti sretan. To je sramota, ali na to nažalost ne možemo utjecati jer imamo situaciju da nikog nije briga. Moramo biti sretni da je to ugovoreno i da su radovi na postavljanju rampe počeli. Sporo i tužno, ali radi se – rekao je Čačić.

Označeno u