Trnovec: Sonja Ružić Cvrtnjak (SDP) predstavila svoju kandidaturu za načelnicu Foto: SDP Varaždinske županije

Trnovec: Sonja Ružić Cvrtnjak (SDP) predstavila svoju kandidaturu za načelnicu

Varaždinske vijesti | 27.3.2021. u 17:00h | Objavljeno u Aktualno

SDP–ova Sonja Ružić Cvrtnjak u četvrtak je predstavila svoju kandidaturu za načelnicu Općine Trnovec Bartolovečki u kojoj radi kao pravna savjetnica i pročelnica Upravnog odjela sve od 1993. godine.

- Moji sugrađani potaknuli su me da istaknem kandidaturu jer jedino na taj način mogu dati svoj doprinos da u suradnji s građanima, vijećima mjesnih odbora, udrugama i vjerskim zajednicama, ulažući u komunalnu infrastrukturu i društvenu nadogradnju povećamo životni standard građana u svim naseljima na području naše općine - istaknula je Ružić Cvrtnjak.

Ova magistra prava majka je tri odrasle kćeri i, kako kaže, ima velike planove za općinu čiji svaki kutak poznaje kao svoj džep.

Ovo su joj glavne točke programa: dogradnja i opremanje zgrade dječjeg vrtića u Trnovcu u skladu sa propisanim standardima; uređenje dječjih igrališta na području svih naselja; zamjena postojeće javne rasvjete sa LED rasvjetom; osiguranje optičkog interneta za potrebe svih građana; financiranje izgradnje kanalizacije (ulica Vladimira Nazora, Trnovec i projekta Aglomeracija u naseljima Štefanec, Šemovec i Zamlaka); gradnja objekta društvene multifunkcionalne namjene u Trnovcu (Kulturnog ili/i Vatrogasnog centra); dogradnja objekta Zdravstvene ambulante u Šemovcu; izgradnja javne rasvjete (ulica Gustava Krkleca u Trnovcu, Poduzetnička zona); uređenje objekata društvene namjene (objekta korisnika Trnovečko srce, Sportskog centra „Trnje“, Društvenog doma Bartolovec, Društvenog doma Štefanec, objekta korisnika Agro udruge te objekata u Šemovcu); gradnja, izvanredno i redovno održavanje nerazvrstanih cesta i parkirališta prema programu utvrđenom sa Vijećem mjesnog odbora za svako naselje.

sdp_trnovec_sonja_ruzic_cvrtnjak_25032021_2.jpg

sdp_trnovec_sonja_ruzic_cvrtnjak_25032021_3.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci