Ambicija nam je samostalno ostvariti dva saborska mandata u III. Izbornoj jedinici, rekao je Paljak

Tomislav Paljak imenovan povjerenikom NS – Reformisti za Regionalni savez sjeverozapadne Hrvatske

Varaždinske vijesti | 27.3.2020. u 19:42h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Na prijedlog Radimira Čačića, predsjednika Narodne stranke – Reformisti, Predsjedništvo Stranke je početkom ovoga mjeseca imenovalo Tomislava Paljaka povjerenikom za Sjeverozapadno-hrvatski regionalni savez Reformista.

Temeljem ove odluke, također na prijedlog predsjednika stranke, Paljak je kooptiran i u nacionalno predsjedništvo Narodne stranke – Reformisti.

- Iskazano mi je veliko povjerenje i doista sam zahvalan predsjedniku i članovima nacionalnoga predsjedništva na tome. Iako smo trenutno s pozicije izvršne regionalne vlasti pa shodno tome i županijskog stožera civilne zaštite, jako zauzeti izvanrednim stanjem izazvanim COVID-om, ne znači da smijemo zanemarivati političke aktivnosti. Štoviše – rekao je Paljak.

- Neumorno radimo da ova kriza prođe sa što manje posljedica i da što je moguće kraće traje, ali činjenica da nacionalni izbori dolaze praktički odmah nakon pretpostavljenog izlaska iz nje, obvezuje nas Reformiste da model uspješnoga vođenja županije u redovnim, ali kao što je sada slučaj, i u izvanrednim i teškim okolnostima, ponudimo sugrađanima i na parlamentarnim izborima. Ambicija nam je samostalno ostvariti dva saborska mandata u III. Izbornoj jedinici. U tom smislu moja uloga kao povjerenika Regionalnog saveza sjeverozapadne Hrvatske još više dobiva na težini – zaključio je Paljak.