TEHNOLOŠKI PARK Na 24. Devz Meetupu o novim tehnologijama i dizajnu uz priče uspješnih poduzetnika Foto: Ilustracija/Arhiva VV

TEHNOLOŠKI PARK Na 24. Devz Meetupu o novim tehnologijama i dizajnu uz priče uspješnih poduzetnika

VV | 12.10.2022. u 18:06h | Objavljeno u Aktualno

U Tehnološkom parku Varaždin u četvrtak, 20. listopada u 17.30 sati održat će se 24. Devz Meetup.

Riječ je o lokalnom meetupu za programere, dizajnere i sve druge koji žele naučiti nešto novo. Meetup se održava u Varaždinu prosječno jednom u tri mjeseca. Kroz polusatna predavanja predstavljaju se uspješne priče poduzetnika uz naglasak na nove tehnologije i dizajn, a bit će riječi i o "freelanceanju" i brojnim drugim temama koje su vezane za IT, dizajn, startup kulturu i poduzetništvo.

- Na ovom meetup-u ćemo proći kroz dvije teme. Prva tema meetup-a je "Razlike frontend razvoja u agencijama, startupovima i velikim tvrtkama" koju nam donosi Luka Brlek. Luka je software developer u tvrtki Shopware, vodećoj open commerce platformi za B2C i B2B. Svoje iskustvo je skupio radeći na različitim inovativnim projektima, ponajviše kroz djelovanje vlastitog obrta, a nakon toga i kroz rad u Agenciji 404 te Poslovnoj inteligenciji. Druga tema je "Using Unity3D for robots simulations and testing" koju nam donosi Amaury Maréchal iz Mobilisisa. Amaury je junior developer iz Francuske koji je završio diplomski studij robotike te je imao prilike raditi na različitim projektima vezanim za robotiku i mehaniku. Njegova misija u Mobilisisu je stvaranje simulatora za robote te razvoj softvera za isti - najavljuju organizatori uz napomenu kako će druga tema biti na engleskom jeziku.

Ovo druženje je besplatno za sve zainteresirane, a sve će završiti uz druženje uz pizzu i pivo.