SVE JE SPREMNO Prostor u Kirurgiji uređen, magnetska rezonancija kreće s radom! Foto: Krešimir Đurić

SVE JE SPREMNO Prostor u Kirurgiji uređen, magnetska rezonancija kreće s radom!

| 8.4.2019. u 17:30h | Objavljeno u Aktualno

Drugi put otkako je u veljači uređaj za magnetsku rezonancu dovezen u Opću bolnicu Varaždin, naš se čitatelj Stanko Š. prošli tjedan prijavio za pregled lumbosakralne kralježnice. Zbog dugih lista čekanja za takve preglede, a s nadom da će biti među prvima pregledan, želio se naručiti još u veljači, iako je bio svjestan da se ovaj dugoočekivani uređaj još postavlja u OBV-u.

- Spreman sam i na čekanje jer nemam novaca za privatni pregled - objasnio nam je čitatelj iz iz Cestice.

I nije jedini. Zajedno s njim i drugi građani s nestrpljenjem čekaju početak rada uređaja za MR pa smo posjetili OBV kako bi doznali kada će točno početi raditi MR.

- Prema obvezama koje su na sebe preuzeli izvođači radova, a nakon ugradnje i montaže MR-a, kao i ishođenje svih potrebnih dozvola, slijedi probno puštanje u rad i testiranje, što je složen i opsežan proces. Stoga je za očekivati je da će MR biti u punoj funkciji tijekom svibnja - rekao nam je ravnatelj OB Varaždin dr. Nenad Kudelić.

Više o puštanju u rad uređaja za magnetsku rezonancu, listama čekanja i novouređenim prostorijama pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...

magnetska_rezonanca_varazdin_5.JPG

magnetska_rezonanca_varazdin_6.JPG

magnetska_rezonanca_varazdin_7.JPG

magnetska_rezonanca_varazdin_1.JPG