Stričak o Ilčiću: Ne mislim polemizirati s onima koji ne prolaze ni izborni prag Foto: VV arhiva

Stričak o Ilčiću: Ne mislim polemizirati s onima koji ne prolaze ni izborni prag

Varaždinske vijesti | 10.3.2017. u 12:39h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što je HRAST-ov Ladislav Ilčić podnio ostavku na mjesto savjetnika ministra vanjskih poslova te prozvao HDZ-ova kandidata za varaždinskog gradonačelnika Damira Habijana da "ne živi prema demokršćanskim vrijednostima", o svemu se oglasio saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak.

- Kao što sam najavio na 27. Obljetnici HDZ-a Varaždinske županije, HDZ će predložiti najstručnije i najkvalitetnije kandidate za gradonačelnike, načelnike i župana. Dio njih je već poznat javnosti, koja ih je odlično prihvatila. Svi do sada predstavljeni kandidati dobili su jednoglasnu podršku stranačkih tijela pa tako i g. Damir Habijan za gradonačelnika Grada Varaždina - naveo je Stričak.

Dodao je kako se Ilčić bavi demagogijom jer "nema ideja" te da ne želi uopće s njim polemizirati.

- Kada nemate ideje i kvalitetu da napravite nešto za svoje sugrađane tj. za boljitak sredine u kojoj živite tada se bavite demagogijom i prozivanjem političkih suparnika na osobnoj razini. Stoga s kandidatima koji u svojoj sredini ne prelaze izborni prag, ne mislim dalje polemizirati - zaključio je Stričak.