Špancirfestu nagrada "Simply the best" za kreativan razvoj novih sadržaja

Varaždinske vijesti | 16.11.2017. u 17:45h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što je Špancirfest na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma u Malom Lošinju osvojio prestižnu titulu hrvatskog turističkog događaja godine, u sklopu projekta Godišnje hrvatske turističke nagrade tom najvažnijem varaždinskom turističkom brendu stigla je još jedna nagrada.

Špancirfest je, ukratko, “Simply the best” - dobitnik istoimene nacionalne godišnje nagrade koju tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia.

Špancirfest je nagrađen u kategoriji posebnih događanja i to za kontinuitet kvalitete i kreativan razvoj novih sadržaja, a nagradu je preuzela direktorica Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth, na 19. poslovno-turističkoj burzi “PUT” koja se ove godine održava u Splitu.

U 2018. će domaćin burze, koja se svake godine održava u drugoj hrvatskoj destinaciji, biti Varaždin, a radi se o zgodnoj simbolici s obzirom da će i PUT i Špancirfest iduće godine proslaviti svoje 20. izdanje. Osnovna ideja burze je da se na jednom mjestu predstave ponuda i potražnja u turizmu te da se bolje upozna sama destinacija-domaćin.

Na ovogodišnjoj burzi sudjeluje 95 tvrtki, odnosno 150 turističkih djelatnika iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Češke, Slovačke i Mađarske.

 

Označeno u