Slučaj "Kišić - Bajsić": Kišić podnio kaznenu prijavu varaždinskoj policiji Foto: VV arhiva

Slučaj "Kišić - Bajsić": Kišić podnio kaznenu prijavu varaždinskoj policiji

V.M./Varaždinske vijesti | 23.1.2017. u 10:13h | Objavljeno u Aktualno

Kao što je i najavio, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Grada Varaždina Alen Kišić jutros je podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog sumnji na iskorištenje maloljetnika u političke svrhe.

- Kao što sam najavio, rano jutros sam na varaždinskoj policiji podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog sumnji na iskorištenje maloljetnika u političke svrhe. Zbog sumnji u neovlašteno upadanje u računalne sustave i zaštite prava djeteta vjerujem da će policija brzo rješavati slučaj i da će se otkriti tko je osoba koja je na najgnjusniji način koristila maloljetnika u svrhu diskreditacije mene kao osobe i političara. I to mene koji u svojoj političkoj karijeri nikad nisam imao nijednu mrljicu, pa je očito trebalo naći nešto - poručio je Kišić.

Dodao je kako mu sada preostaje čekati da se okonča istraga i utvrdi tko stoji iza cijelog slučaja "Kišić - Bajsić" te da zbog tajnosti izvida ne može ništa komentirati do završetka istrage.

- Nakon što sam dokazao da nikad u životu telefonom nisam razgovarao s malodobnim Filipom, nakon što su mi se javno ispričali i Filip i njegov otac Goran Bajsić, te nakon što sam cijeli slučaj predao policiji zbog sumnji na kazneno djelo, meni ne preostaje ništa drugo nego čekati da se okonča istraga i da se utvrdi tko stoji iza ovog rijetko viđenog podmetanja. Potpisao sam i suglasnost o tajnosti izvida zbog kojeg niti ne smijem komentirati "slučaj" do njegovog završetka i otkrića počinitelja. Stoga sve daljnje komentare oko „slučaja“ i same istrage od danas vam može i smije dati isključivo policija - naveo je predsjednik varaždinskog SDP-a.

- Isto tako, s obzirom da se bliže izbori, jasna mi je velika zabrinutost nekih političkih oponenata za cijeli slučaj, i to pod velikom krinkom brige za prava maloljetnika. Javnost će, uvjeren sam, sigurno takvu lažnu brigu znati procijeniti i osuditi. Volio bih da isto tako se pokaže briga i za jednu javnu osobu koja je apsolutno nedužna se morala braniti od nečeg sa čime doista nema veze. Srećom, u tome sam uspio, ali krivca će vjerujem pronaći jedini tko smije, a to je policija. Kao što rekoh, izbori su skoro, pa se nadam da ćemo ubrzo vidjeti jesu li oni možda povod cijelog „slučaja“ i ovakvog podmetanja - zaključio je.