Šestero liječnika iz Varaždinske županije na popisu najboljih hrvatskih liječnika Foto: VV arhiva / ilustracija

Šestero liječnika iz Varaždinske županije na popisu najboljih hrvatskih liječnika

VV/najdoktor.com | 1.12.2016. u 16:14h | Objavljeno u Aktualno

Portal najdoktor.com treću godinu zaredom objavio je popis najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj, vodeći se iskustvima pacijenata, a među najdoktorima nalazi se i šestero doktora s područja Varaždinske županije.

Nas popisu najboljih nalaze se tako Dubravka Dvorščak (endokrinologija - Varaždin), Hrvoje Brijačak i Borislav Dokuzović (ginekologija - Varaždin), Sanja Škudar-Popović (obiteljska medicina - Varaždin), Domagoj Butigan (otorinolaringologija - Varaždin) i Vilim Kolarić (pulmologija - Klenovnik).

- S obzirom na količinu do sada pristiglih komentara, vjerujemo da ćete se složiti, a što je i bio cilj, da se danas iz komentara može iščitati poprilično realna slika o doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Zahvaljujemo i pozdravljamo izniman trud svih pacijenata, u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima - poručili su s portala najdoktor.com.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su:
a) ukupan broj komentara;
b) odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i
c) kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata, napominju s portala najdoktor.com, gdje je dostupan cijeli popis najboljih hrvatskih liječnika i stomatologa.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci