Serijski bušač guma ne staje: Novi incident dogodio se u Ulici Krešimira Filića

vv | 26.1.2024. u 18:00h | Objavljeno u Aktualno

Izgleda da i dalje ne prestaje problem bušenja guma javnom gradskom parkingu u Varaždinu u ulici Ive Režeka o čemu smo već pisali. Najnoviji incident dogodio se prije dva dana u Ulici Krešimira Filića, nedaleko od parkirališta u ulici Ive Režeka, kada je moglo biti i opasnijih posljedica od skupocijene promjene guma i zračnica na osobnom vozilu.

UPOZORENJE ČITATELJA Netko buši gume automobilima koji su parkirani na parkingu u ulici I. Režeka

Serijski bušač guma opet u akciji?: Izbušene gume na jednom vozilu tri puta u 12 dana

- Koji psihopat ugrožava naše živote bušenjem guma i naše suputnike u autu, da li se stvarno nešto loše mora dogoditi? Na mojem autu su već otprilike četiri puta probušili gumu i već smo skoro sletjeli s ceste s automobilom jer guma nije pustila odmah sav zrak. Što treba napraviti da se nešto pokrene u ovom gradu? - pita se osoba (ime poznato redakciji) koja nam se javila oko svog nedavnog slučaja.

- U srpnju su bile zadnji puta probušene i sada opet prije dva dana, u noći negdje. Problem je ovaj puta bilo jer je guma polagano puštala zrak, a često se vozim po autocesti i mogli smo nastradati jučer ja i moji suputnici. Srećom da smo se vozili po gradu kada nas je zaneslo pa nije bilo težih posljedica - istaknula je.

Policija je već ranije naglasila da se bušenje guma u toj ulici ponavlja dosta često, a poslali smo novi upit PU varaždinskoj da li se što pomaklo oko tog slučaja.