SDP poziva na proslave Praznika rada u Ludbregu, Ivancu i Varaždinu

VV | 29.4.2022. u 14:37h | Objavljeno u Aktualno

Kao i svake godine, osim stanke zbog pandemije, gradske i općinske organizacije SDP-a organiziraju proslave Praznika rada na svojim područjima.

Tako se vraća i tradicionalna SDP-ova proslava Praznika rada u Ludbregu. Ove nedjelje u sklopu obilježavanja Praznika rada SDP Ludbreg tradicionalno organizira proslavu u Lovačkom domu LD "Srnjak" u 12 sati uz bogat program. Uz tradicionalnu podjelu graha i lovačkog gulaša, predviđena je živa glazba i druženje uz društvene igre, pikado, skakanje u vreći te nošenje jaja u žlici u suradnji s Udrugom umirovljenika. Previđena je i humanitarna tombola, a prilozi dobiveni prodajom tombolskih karata uplatit će se odabranoj udruzi u potrebi.

Proslavi će uz članove ludbreškog SDP-a nazočiti i saborska zastupnica i predsjednica ŽO SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora, europarlamentarac Fred Matić, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, načelnik Općine Maruševec Mario Klapša, SDP-ova županijska vijećnica Ruža Jelovac te koordinatorica Foruma žena Dubravka Biberdžić. Također dolaze predsjednici i članovi općinske organizacije Martijanec i Svetog Đurđa, a poziv na proslavu naravno vrijedi i za građane Ludbrega i okolice.

Osim Ludbrega, i Gradska organizacija SDP-a Ivanec organizira tradicionalno druženje povodom Međunarodnog praznika rada za sve građane grada Ivanca. Druženje uz besplatan grah zakazano je za 11 sati kod Ribičkog doma u Ivancu.

Saborska zastupnica i predsjednica ŽO SDP-a Barbara Antolić Vupora ističe i središnje obilježavanje Praznika rada u Varaždinu, na kupalištu na Dravi. Podsjetila je kako je upravo SDP prije 30-ak godina bio pokretač i organizator proslave Međunarodnog praznika rada koja je s godinama izrasla u središnju proslavu na sjeveru Hrvatske.

Proslava praznika rada na Dravi u Varaždinu počinje u 10 sati, uz prigodni program više od 150 izvođača te podjelu besplatnog graha. A gost proslave u Varaždinu bit će predsjednik Republike Zoran Milanović.

Povedite svoje prijatelje i obitelj i provedite nedjelju uz odličan prvomajski grah u dobrom društvu.

Označeno u