Savjetovanje s javnošću za imenovanje ulica, trgova i naselja na području Varaždina

VV | 24.10.2022. u 20:30h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U razdoblju od 21. listopada  do 20. studenog 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Odluke o načinu, postupku i kriterijima za imenovanje ulica, trgova i naselja na području Grada Varaždina.

Svrha ove Odluke je urediti postupak, način i kriterije za određivanje imena naselja, ulica i trgova kao i utvrđivanje i označavanje područja naselja, ulica, trgova te označavanje zgrada kućnim brojevima.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnoscu-2022-godini/ pod rednim brojem 34.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 20. studenog 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o načinu, postupku i kriterijima za imenovanje ulica, trgova i naselja na području Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..