SAVJETOVANJE – Program potpora poduzetnicima na području grada Varaždina 2022. – 2025. Foto: Martin Novosel

SAVJETOVANJE – Program potpora poduzetnicima na području grada Varaždina 2022. – 2025.

VV | 7.8.2022. u 19:02h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 4. kolovoza 2022. do 3. rujna 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina 2022. – 2025. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovim Programom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

S ciljem uređenja područja poticanja razvoja poduzetništva u Gradu Varaždinu, izrađen je ovaj Nacrt Programa potpora poduzetnicima, a sve kako bi se povećala konkurentnost poduzetnika i obrtnika na području Grada Varaždina.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Programa nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 5.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 3. rujna 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina 2022. – 2025.“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.