Saborski zastupnik Anđelko Stričak gledao je jučerašnji susret i pobjedu nad Solinom

Saborski zastupnik Stričak čestitao NK Varaždinu nakon osiguranja kvalifikacija za Prvu ligu

| 13.5.2018. u 12:58h | Objavljeno u Aktualno

Saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak čestitao je nakon subotnje utakmice igračima NK Varaždina na odličnoj utakmici i sjajnoj pobjedi protiv Solina,te činjenici da su došli nadomak ulaska u najviši rang natjecanja,odnosno toliko dugo očekivani povratak u Prvu ligu.

- Čestitam nogometašima NK Varaždin na odličnoj utakmici ali i na rezultatu. Varaždin zaslužuje nogometnog prvoligaša. Posjećenost utakmica (danas oko 1500 navijača) govori tome u prilog. Odlična utakmica, popunjena tribina, prikladno navijanje je ono što krasi varaždinski nogomet -
izjavio je nakon utakmice Stričak pun pohvala za igrače, ali i cijelu Upravu kluba,  od stručnog stožera do čelnih ljudi Kluba

Naglasio je kako se u Varaždinu već sada igra prvoligaški nogomet što je i više nego vidljivo prema igri na terenu i rezultatima. Čestitao je stručnom stožeru koji je uspio podići formu momčadi u najvažnijem trenutku, neposredno prije kvalifikacijskih utakmica za ulazak u Prvu ligu. Nije zaboravio ni Upravu kluba koja je, ne samo ove, već i prijašnjih sezona zacrtala put povratka u Prvu ligu.

- Prije ključnih susreta, i vjerujem plasmana u Prvu ligu, želim čestitati i zahvaliti svima koji su na bilo koji način u posljednjih nekoliko godina sudjelovaliu ovom "projektu" povratka varaždinskog nogometa tamo gdje i pripada, a to je među najbolje klubove u Hrvatskoj. Sve je opet ovdje, sjajni igrači, odlična igra, rezultat i pozitivna atmosfera na sve punijim tribinama - kazao je Stričak te zaželio NK Varaždinu sportske sreće u kvalifikacijama jer sve drugo, igru, znanje te želju za uspjehom, već imaju.

Na kraju je zahvalio svim navijačima na podršci tijekom godina.
- Još nekoliko utakmica i naše zajedničko druženje na utakmicama Druge lige prestaje. Dolazimo do kraja jer na jesen više nema druženja u Drugoj ligi. U novoj sezoni nas očekuje navijanje i pobjede u najvišem rangu hrvatskog nogometa -Prvoj ligi - zaključio je Stričak.