S. Zagorec nova upraviteljica Zaklade za prevenciju kriminaliteta "Sveti Mihael" Foto: Varaždinska županija

S. Zagorec nova upraviteljica Zaklade za prevenciju kriminaliteta "Sveti Mihael"

Varaždinske vijesti | 29.10.2021. u 09:59h | Objavljeno u Aktualno

Na sjednici Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta "Sveti Mihael", održanoj u četvrtak, zamjenica župana Silvija Zagorec jednoglasno je izabrana za upraviteljicu Zaklade.

Uz članove i predsjednicu Upravnog odbora Sandru Županić, izboru nove upraviteljice prisustvovao je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji je članovima poželio puno uspjeha i konstruktivnosti u radu te je obećao angažman i potporu županijske vlasti u provedbi zacrtanih programa i projekata.

Izabrana upraviteljica Zaklade Silvija Zagorec se zahvalila na povjerenju te je istaknula kako joj je čast i zadovoljstvo što je uključena u rad jedne takve zaklade.

- Uvjerena sam da ćemo blisko surađivati te da ćemo u suglasju vođeni dobrim i konstruktivnim idejama te prijedlozima iznjedriti niz akcija koje će ići u smjeru prevencije općeg kriminaliteta. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti. Ključ uspjeha i dobrog rada djelatnika policije je upravo prevencija. Suradnja s općinama i gradovima također je jedan od prioriteta u našem radu i stoga se veselim svojem doprinosu daljnjem profiliranju i aktivnostima zaklade – rekla je Silvija Zagorec.

Članovi Upravnog odbora Zaklade su, uz već spomenutu Sandru Županić, i županijski vijećnik Mario Milak, zatim Robert Puja, predstavnik udruga civilnog društva, Vjeran Rožić, kao predstavnik uglednih i stručnih osoba iz javnog života, Darinka Brđanović, predstavnica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu te Dalibor Božić i Tatjana Novak iz PU varaždinske.

Podsjetimo, Zakladu za prevenciju kriminaliteta "Sveti Mihael" osnovala je Županijska skupština Varaždinske županije na prijedlog PU varaždinske.

Temeljna svrha zaklade je pružanje novčane i druge pomoći u realizaciji projekata i aktivnosti na prevenciji kriminaliteta i unapređivanju sigurnosti građana i imovine, te promicanju i jačanju sigurnosti prometa na cestama i prevenciji ostalih delikventnih ponašanja na području Varaždinske županije.

281021_sveti_mihael_1.jpg

281021_sveti_mihael_2.jpg

281021_sveti_mihael_3.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci