Reformisti: Svi projekti predloženi za realizaciju, u interesu su građana mjesnih odbora Foto: NS reformisti

Reformisti: Svi projekti predloženi za realizaciju, u interesu su građana mjesnih odbora

Varaždinske vijesti | 12.10.2018. u 14:07h | Objavljeno u Aktualno

U Ulici Zrinskih i Frankopana, danas 12. listopada, završeni su radovi na uređenju parkirališnih mjesta, što je pokrenuto na inicijativu Narodne stranke reformisti.

Kako su reformisti naveli u svom priopćenju, prije više od godinu dana pokrenuta je inicijativa od strane predsjednika Vijeća 3. Mjesnog odbora Nenada Koščaka i Marije Čović, predstavnice stanara zgrade br.19 za rješavanjem ovog velikog problema s kojima se stanari muče godinama.

- Na naše veliko zadovoljstvo uređeno je 20 parkirnih mjesta. Ova inicijativa i konačno rješenje problema pokazuje koliko je važno komunicirati s građanima, osluškivati njihove probleme te na njih reagirati, što Vijeće 3. Mjesnog odbora i predsjednik Nenad Koščak svakodnevno i rade. Ovo je još jedan dokaz važnosti komunikacije Vijeća s svim građanima mjesnog odbora i još jednom pozivamo gradsku vlast da ažurnije rješava probleme naših sugrađana u mjesnim odborima - poručili su reformisti.

Dodali su kako sve inicijative Vijeća Mjesnih odbora u kojima Reformisti imaju predsjednike Vijeća, koje su prezentirane upravi grada Varaždina, rezultat su rasprava i zaključaka sa sjednica Vijeća mjesnih odbora koje se održavaju redovito.

- Svi projekti koji su predloženi za realizaciju u interesu su građana mjesnih odbora i korisnika infrastrukture na području mjesnih odbora. Sve aktivnosti koje vrše mjesni odbori usklađeni su sa potrebama građana i rezultat su svakodnevne komunikacije sa njima. Politička je praksa u svim jedinicama lokalne samouprave (osim Varaždina) da dogovorene potrebe i projekte na području mjesnih odbora prema gradskim i općinskim upravama artikuliraju predsjednici mjesnih odbora kao predstavnici tog tijela - smatraju.

Parking_2.JPG