Reformisti odgovorili Stričaku: "U HDZ-ovom blatu ne treba se valjati" Foto: Narodna stranka – REFORMISTI

Reformisti odgovorili Stričaku: "U HDZ-ovom blatu ne treba se valjati"

vv | 20.7.2022. u 12:45h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- U bezočnom laganju, iznošenju apsolutnih gluposti i nepoznavanju osnova upravljanja županijom župan Stričak (HDZ) predstavio je sve ono najprimitivnije, najnesposobnije i najnekulturnije što postoji na hrvatskoj političkoj sceni.

Za demantije svih laži i gluposti danas izrečenih od Stričaka (HDZ) trebalo bi nekoliko desetaka priopćenja, ali kako se u HDZ-ovom blatu ne treba valjati, dostavljamo samo nekoliko ključnih činjenica - priopćili su iz stranke i pobrojali, kako sami navode, ključne činjenice.

Laž br.1.

Reformisti neće podržavati HDZ niti na državnoj razini niti na županijskoj razini jer uz svu nesposobnost, sve presude i optužbe za kriminal, HDZ i Stričak rade i direktnu štetu građanima Varaždinske županije. Jasno i glasno protiv politike i odluka HDZ-a na današnjoj su skupštini bili su jedino Reformisti.

Laž br.2.

Bivša ravnateljica Doma umirovljenika nikada nije tražila povećanje cijena, a na glasanju na prijedlog HDZ/HSU-a o povećanju cijena glasala je protiv. Dakle, cijenu je za nevjerojatnih 30% povećao HDZ uz potporu Jadranke Bahlen (HSU) i članova iz stranke umirovljenika.

Laž br.3.

Obzirom na zapanjujuću opsjednutost Stričaka (HDZ) Čačićem evo još par podataka. Čačić već 15 godina nije vlasnik Coninga. Osumnjičeni Ptiček 10 godina radi u tvrtki Ecoenergy. U Coningu je tijekom godina radilo cijeli niz ljudi između ostalog njegov koalicijski partner Štromar (HNS), aktualna županjska pročelnica Klaudija Brezovec pa nismo shvatili poantu izlaganja župana Stričaka (HDZ).

Laž br.4.

U mandatu župana Čačića svih 250 projekta bilo je završeno bez kašnjenja i bez penala. Župan Stričak uspio je na samo na projektu izgradnje Dnevne bolnice i OHBP-a napraviti povećanje troškova za 15 mil kn (20% vrijednosti projekta) i postići kašnjenje od 7 mjeseci (50% duže od roka već sad).

Laž br.5.

Zadnje rješenje za Brzu prugu od strane HŽ-a završeno je u prosincu 2021. dakle u vrijeme mandata župana Stričaka koji 7 mjeseci nije niti pokrenuo upis stavljanje projekta u prostorni plan županije. Dakle radi se direktna opstrukcija i tog za naše građane važnog projekta.