Reformisti osnovali Interesni odbor žena Sjever Foto: Narodna stranka - Reformisti

Reformisti osnovali Interesni odbor žena Sjever

Varaždinske vijesti | 27.3.2018. u 11:54h | Objavljeno u Aktualno

Interesni odbor žena Narodne stranke - Reformisti nastavlja s osnivanjem Interesnih odbora diljem županije. Tako je u petak, 23. ožujka, održana Osnivačka skupština Interesnog odbora žena Sjever, u koji pripadaju općine Trnovec Bartolovečki, Sračinec, Petrijanec, Cestica i Vinica. Za predsjednicu Interesnog odbora Sjever izabrana je Vesna Bednjanić, dok su potpredsjednice Lidija Foder i Barbara Adamić.

Predsjednica Interesnog odbora žena Varaždinske županije Valerija Paljak izrazila je veliko zadovoljstvo osnivanjem ovog Interesnog odbora, budući da su žene iz ovih općina izrazito aktivne u Reformistima od samih početaka. Također, žene su ovdje izrazito aktivne u mnogim sferama civilnog društva, raznim udrugama, gdje stječu iskustva koja mogu pretočiti u područja institucionalne i političke participacije, a participaciju žena u svim porama društva smatramo jedinim načinom  da se društvo razvija na dobrobit svih dionika.

Dobrodošlicu u Petrijancu zaželio im je i predsjednik općinske organizacije Reformista Petrijanec Roman Strelec, a skupu se obratio i predsjednik Županijske organizacije Reformista i zamjenik župana Tomislav Paljak.

reformisti_-_Interesni_odbor_zena_Sjever_2.jpg

reformisti_-_Interesni_odbor_zena_Sjever_3.jpg