Reformisti osnovali Interesni odbor umirovljenika Zapad Foto: NS - Reformisti

Reformisti osnovali Interesni odbor umirovljenika Zapad

Varaždinske vijesti | 16.2.2018. u 17:21h | Objavljeno u Aktualno

Interesni odbor umirovljenika Reformista Varaždinske županije osnovao je još jednu organizaciju na području Varaždinske županije.

Jučer, 15. veljače, osnovan je ogranak Interesnog odbora umirovljenika Zapad. Osnivačka skupština održana je u Punikvama u Ivancu, a za predsjednika izabran je Željko Geci koji je ujedno i predsjednik mjesnog odbora Punikve Ivanec. Geci je istaknuo posebno zadovoljstvo radom Reformista na području Ivanca te posebno istaknuo pohvalu za brzo reagiranje na zahtjev mještana i asfaltiranje ceste u Punikvama.

Interesni odbor umirovljenika Zapad obuhvaća područja Grada Ivanca, Lepoglave, Općina Vidovec, Maruševec, Donja Voća, Klenovnik i Bednja.

- Jako sam zadovoljan što smo do sada osnovali ukupno tri od četiri područja Interesnog odbora umirovljenika. Ostaje nam do kraja mjeseca realizirati Osnivačku skupštinu Interesnog odbora umirovljenika Jug u koju će biti uključeni predstavnici Gornjeg Kneginca, Svetog Ilije, Beretinca, Novog Marofa, Ljubeščice, Brezničkog Huma, Visokog i Breznice. Vidi se zainteresiranost kod naših članova, ali i kod simpatizera i građana, za naše programe i rad s umirovljenicima te osobama starije životne dobi. Nakon što održimo još osnivačku skupštinu Jug krećemo intenzivno s aktivnostima i provedbom programa - naglasio je Vladimir Kozjak, povjerenik Interesnog odbora umirovljenika Reformista Varaždinske županije.

Sve okupljene uvodno je pozdravila Jelena Pavleković, predsjednica Gradske organizacije Reformisti Ivanec, a prisutne su bile i predsjednica Gradske organizacije Lepoglava Dijana Dubovečak i predsjednica Općinske organizacije Donja Voća Hana Bulić.