Reformisti o smjeni doktorice Zember: "Najsramotnija politička rabota" Foto: Reformisti FB

Reformisti o smjeni doktorice Zember: "Najsramotnija politička rabota"

VV | 18.1.2017. u 18:45h | Objavljeno u Aktualno

O temi smjene doktorice Zember s mjesta ravnateljice Opće bolnice oglasili su se i Reformisti, čije priopćenje prenosimo u cjelosti:

Sada je potpuno jasno da se nasilna politička smjena ravnateljice Opće bolnice Varaždin dr. Zember pretvorila u najsramotniju političku rabotu SDP-a i HNS-a.

Uz sve do sada provedene radnje koje uključuju donošenje protuzakonitih odluka članova Upravnog vijeća iz redova SDP-a i HNS-a, smjenu člana Upravnog vijeća zbog iznesenog mišljenja, dolazimo i do gnjusnog čina uvlačenja maloljetne djece u političke obračune.

Sedamnaestogodišnji srednjoškolac Filip Bajsić, član Foruma mladih SDP-a, izjavio je da je smjenu ravnateljice tražio jer je bio obmanut i izmanipuliran od strane visokopozicionirane osobe u Županiji, te da je potpisao priopćenje koje mu je napisala ta ista osoba.

Do sada smo u politici mogli vidjeti i doživjeti zaista svašta ali u iskonstruiranu i isključivo politički motiviranu smjenu ravnateljice bolnice, javno izložiti maloljetnu osobu i njegovu obitelj, do sada i u našim okvirima neviđeno.

Reformisti će o ovom slučaju obavijestiti Pravobraniteljicu za prava djece, te od nadležnih tijela tražiti punu zaštitu maloljetnog Filipa Bajsića. Obzirom na činjenicu da izjave Filipa Bajsića sadrže i elemente kaznene odgovornosti od nadležnih institucija tražiti ćemo utvrđivanje istine da li se radi o županu Štromaru ili dožupanu Kišiću (obzirom da je Bajsić član Foruma mladih SDP-a) ili nekom drugom visokopozicioniranom članu koalicije SDP-a i HNS-a te nakon utvrđivanja istine i snošenje pune odgovornosti.

 

Označeno u