Reformisti: Čačić podržao nezavisnog Kosa za načelnika Općine Beretinec Foto: Ilustracija/Reformisti

Reformisti: Čačić podržao nezavisnog Kosa za načelnika Općine Beretinec

VV | 27.4.2021. u 19:30h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, predsjednica županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i saborska zastupnica Natalija Martinčević te zamjenik župana Robert Vugrin obišli su Općinu Beretinec i dali podršku kandidaturi dosadašnjem nezavisnom načelniku Igoru Kosu i Matiji Kefelji, povjereniku Općinske organizacije Reformista Beretinec.

Obilazak_Beretinec_3.jpg

Prilikom ovog posjeta, obišli su Poduzetničku zonu Beretinec, gdje su prezentirani planovi za proširenje te je najavljena investicija u javnu rasvjetu na potezu Poljana Biškupečka – Beretinec.

Nakon Poduzetničke zone, župan Čačić obišao je i dvorac Šaulovec, te dječje igralište u sklopu kojeg Općina Beretinec planira urediti i poligon za trening bespilotnih letjelica te izgraditi montažni objekt za teorijski dio obuke. Projekt će se provoditi u suradnji sa FOI-em i Elektrostrojarskom školom, a Županija je ovaj projekt sufinancirala sa 150.000 kuna.

Osim Črešnjeva, obišli su i Ledinec Gornji gdje je u suradnji ŽUC-a i općine napravljeno autobusno ugibalište, nogostup, uređena je županijska cesta te je postavljena zaštitna ograda. Također, ovih dana kreće i izgradnja novog dječjeg igrališta koje je sufinancirala Županija s 60.000 kuna