Goran Habuš

Reakcija Gorana Habuša na Pataftin promo film „Što mislim o Habušu?“

Varaždinske vijesti | 11.5.2021. u 16:53h | Objavljeno u Aktualno

Kandidat za gradonačelnika grada Varaždina koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić i Laburista – stranke rada, Goran Habuš, osvrnuo se priopćenjem na objave Davora Patafte, koji vrijeđanjem drugih kandidata pokušava skrenuti pažnju sa važnih tema za ovaj grad:

- Najvažnija tema ovog grada je sigurno razvoj gospodarstva kroz poticanje zelene i digitalne industrije. A digitalna industrija sigurno nije snimanje promotivnih youtube filmovima u kojima se vrijeđa, laže i kleveće. To radi Davor Patafta u zadnja dva tjedna, kao da je otkrio igračku za koju dugo nije znao čemu služi, a sad se ne može od nje odvojiti. Da se u ove četiri godine, koliko je bio potpredsjednik Gradskog vijeća, toliko javljao na sjednicama sa prijedlozima koje sada najavljuje kao svoj program, možda bi se i neki prihvatili i proveli. No, četiri godine je šutio i sa svojim „pajdašem“ Čehokom brinuo se samo o osobnim interesima.

Podsjetio je i na aktivnosti kojima se stvarno bavio Patafta kao gradski vijećnik, ali to definitivno nije bilo u interesu građana. Odgovorio je i direktno na njegov video uradak „Što mislim o Habušu?“:

- Nažalost, nikad me nitko nije pitao što mislim o Patafti. Zašto? Pa zato jer je nebitan.

- Svi znaju čiji je Patafta igrač i sigurna ruka u vijeću, ruka koja se u četiri godine, kao potpredsjednik Gradskog vijeća, nije sjetila ukinuti prirez, uvesti besplatne vrtiće, povećati izdvajanja za umirovljenike… S druge strane radi se o čovjeku koji je sa Čehokom sklopio ugovore vrijedne preko 200 milijuna kuna i čiji je jedini interes u politici upravo realizacija tih ugovora, a sve će to platiti građani Varaždina.

- I moram reći da sam pomalo razočaran. Naime, očekivao sam da će se, nakon što mu grad isplati preko 20 milijuna kuna za zemljište u Vilka Novaka - koje Gradu nije trebalo niti 2011., a ne treba mu niti danas - povući iz politike. No očigledno da i u budućnosti očekuje unosne poslove sa Gradom i da ima još koje zemljište za prodati.

S druge strane, ja namjeravam upravljati gradom PRISTOJNO, POŠTENO, PAMETNO I ODGOVORNO,  navodi se u priopćenju za medije Gorana Habuša.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci