Raspisani javni natječaji za udruge i održavanje nerazvrstanih cesta u Lepoglavi Foto: Grad Lepoglava

Raspisani javni natječaji za udruge i održavanje nerazvrstanih cesta u Lepoglavi

NL/VV | 18.1.2017. u 16:01h | Objavljeno u Aktualno

Grad Lepoglava objavio je dva javna natječaja, jedan za udruge, a drugi za održavanje nerazvrstanih cesta u Lepoglavi.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga

S ciljem dodjele financijskih sredstava za programe i projekte udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge koje svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Grada Lepoglave, a koji će se na gradskom području provoditi tijekom 2017. godine, Grad Lepoglava objavio je Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga.

Za provedbu programa i projekta udruga Grad Lepoglava putem navedenog Javnog natječaja planira raspodijeliti 280.000 kuna iz gradskog Proračuna i to isključivo za projekte i programe kojima se ostvaruju javne potrebe građana i doprinosi razvitku te općem napretku Grada, a odnose se na zaštitu i promicanje tradicijske baštine lepoglavskog kraja, na poticanje i afirmaciju kulturnog, glazbenog i inog stvaralaštva djece i mladih, zatim na poticanje i afirmaciju kulturnog amaterizma te unaprjeđivanje kvalitete života, životnih vještina i sposobnosti građana.
Rok za podnošenje prijave je zaključno do 17. veljače 2017.

Detalji samog natječaja te obrasci za prijavu nalaze se na službenoj internet stranici Grada Lepoglave.

Natječaj će udrugama biti predstavljen u petak, 20. siječnja u 18.30 sati, u čitaonicu Knjižnice "Ivana Belostenca", u lepoglavskom Domu kulture.

Javni natječaj za održavanje nerazvrstanih cesta u Lepoglavi

Stvarajući preduvjete za nastavak održavanje komunalne infrastrukture na gradskom području, Grad Lepoglava raspisao je Javni natječaj za obavljanje komunalne djelatnosti održavanje nerazvrstanih cesta.

Navedenim natječajem, za koji je ponude potrebno dostaviti najkasnije do 3. veljače 2017. godine, i to do 12 sati, poslovi održavanja nerazvrstanih cesta dodijelit će se na period od četiri godine.

Natječajna dokumentacija može se preuzeti na službenoj Internet stranici Grada Lepoglave (www.lepoglava.hr) ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu, radnim danom od 7 do 15 sati, najkasnije do isteka roka za dostavu ponuda. U Jedinstvenom upravnom odjelu, kao i na broj telefona 042/494-313, mogu se dobiti i dodatne informacije o navedenom natječaju.

Označeno u