FOTO Radovi na rotoru u Turčinu gotovi do 28. lipnja, slijedi izgradnja drugog rotora

VV | 21.6.2023. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

Radovi na rotoru u Turčinu su pri kraju. Prema informaciji iz Općine Gornji Kneginec radovi izgradnje kružnog raskrižja na državnoj cesti D3 (Toplička-Vukovarska) trebali bi završiti do 28. lipnja.

Radove na kružnom toku financiraju Hrvatske ceste, a njihova vrijednost premašuje 860.000 eura. Kako je nedavno naglasio član Uprave Hrvatskih cesta Alen Leverić, na radnom sastanku s varaždinskim županom Anđelkom Stričakom, već se priprema i izgradnja drugog rotora na istoj državnoj cesti u Turčinu, na sadašnjem raskrižju sa semaforom u pravcu Novog Marofa. Izgradnjom ovih dvaju rotora riješit će se dvije crne točke u prometu ovim krajem i povećati sigurnost prometa u Gornjem Knegincu. Uz navedene radove na izgradnji rotora, u Gornjem Knegincu traju radovi na sanaciji asfaltnog tepiha kompletne Topličke ulice u dužini od 2,5 kilometra.

Vrijednost radovi iznosi 485.000 eura i također bi trebali završiti do kraja lipnja. Rekonstrukciju Topličke ulice financira Županijska uprava za ceste Varaždinske županije.

Označeno u
Galerija slika