Radimir Čačić u Varaždinskim Toplicama: Ovaj grad nikad nije imao boljeg kandidata za gradonačelnika

VV | 18.4.2021. u 11:03h | Objavljeno u Aktualno

Radimir Čačić, predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije, zajedno s predsjednicom ŽO Reformista i saborskom zastupnicom, Natalijom Martinčević,obišao je Varaždinske Toplice u društvu kandidata Reformista za gradonačelnika, Željka Bedekovića.

Ovom prilikom, sastali su se s podpredsjednikom Udruge umirovljenika i predsjednikom HSU-a, Josipom Plantakom koji je, zajedno s predsjednikom SDP-a, Dragutinom Šarecom, također dao podršku Željku Bedekoviću na predstojećim izborima.

Obišli su i hotel u izgradnji u vlasništvu Bernarde Cecelje, koji je najveća privatna investicija u Varaždinskim Toplicama. Poznata toplička poduzetnica provela ih je i kroz postojeće objekte koje je u posljednjih nekoliko godina renovirala ili sagradila i stavila u funkciju, a razgovarali su i oplanovima i projektima koje planira realizirati u suradnji s gradom i županijom. Osim ove uistinu impozantne privatne investicije koju Bernarda jednostavno opisuje kao ''posljedicu lokalpatriotizma i svoje ljubavi prema Varaždinskim Toplicama'', ovaj grad u posljednje 4 godine doživio je i najveću županijsku investiciju – obnovu svih zgrada Specijalne bolnice, hotela Minerva i trenutnu izgradnju Spinalnog centra, ukupne vrijednosti preko 260 milijuna kuna, kao i energetsku obnovu Doma zdravlja, dvorane osnovne škole u Varaždinskim Toplicama te energetske obnove područnih škola Gornja Poljana i Drenovec.

- Šteta je da ovaj investicijski bum koji Varaždinska županija ovdje provodi istim intenzitetom ne prati gradska vlast. Upravo suprotno, Toplice su prema privlačenju europskog novca najgori grad u županiji i u ove 4 godine propušteno je mnogo prilika. Upravo zbog ovog nečinjenja gradske vlasti, u Toplicama trebamo gradonačelnika koji zna, može i hoće voditi grad i koji će moći pratiti županijske i privatne investicije. Smatram da Varaždinske Toplice nikad nisu imale kvalitetnog kandidata kakvog imaju sad i vjerujem da su to građani već prepoznali. Upravo zato, punu podršku u osobno i u ime županije dajem Željku Bedekoviću na predstojećim izborima - rekao je Čačić.

Var.Toplice1.jpg

Var.Toplice2.jpg