Prvi put u povijesti održana online sjednica ŽO HDZ-a Varaždinske županije

VV | 16.12.2020. u 14:07h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Nakon unutarstranačkih izbora na kojima je izabrano novo vodstvo Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije, u utorak je održana i konstituirajuća sjednica ŽO HDZ-a, prva u povijesti koja je zbog epidemiološke situacije održana online.

U Županijski odbor izabrano je 40 dužnosnika od kojih je 16 dužnosnica, svima im je čestitao glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić, zaželjevši uspješan rad ovog saziva te pozvao na suradnju i rad za opće dobro.

U Predsjedništvo su jednoglasno izabrani Alen Runac koji će obnašati funkciju političkog tajnika te Dražen Filipović za rizničara, dok su u Županijski odbor kooptirani Spomenka Kiđemet Piskač, dr. med., specijalist neurolog, Marko Hlebar, dr. med., spec. opće kirurgije, ortopedije i traumatologije, Tamara Žugčić, mag. polit., i Manuela Pantaler Županić, mag. ing. mech.

Čestitke na novom stranačkom mandatu uputio je predsjednik ŽO HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak.

– Živimo u najizazovnijem vremenu još od Domovinskog rata. Pred nama su brojni izazovi prouzročeni epidemijom korona virusa. Upravo ti izazovi zahtijevaju od nas da čujemo, vidimo i osjetimo s kojim se sve nedaćama naši sugrađani suočavaju. Tih nedaća je puno, bojim se da će ih biti i više, ali siguran sam da tome možemo doskočiti zajedno, dijalogom sa svim političkim opcijama. Stoga, budite odvažni, ustrajni, nepokolebljivi, inovativni i marljivi jer svaki trud se isplati – istaknuo je Stričak.

zo_konstituirajuca_sjednica_1.jpg