Projektom "Upoznaj svoju zemlju" u Ivancu obilježili Dan međunarodnog priznanja Hrvatske

| 15.1.2019. u 16:10h | Objavljeno u Aktualno

Danas, 15. siječnja, obilježava se Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Tim je povodom pokrenut projekt "Upoznaj svoju zemlju" u sklopu koje se povodom toga Dana u gradovima širom Hrvatske organiziraju besplatna turistička vođenja kako bi se ljudi upoznali s poviješću i znamenitostima svoga kraja i domovine.

download_2.jpg

Projekt je inicirala Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, a besplatna vođenja od strane lokalnih turističkih vodiča započela su u isto vrijeme, u nedjelju, 13. siječnja 2019. godine u 12 sati.

 

 

download_1.jpg

U obilježavanje Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske uključilo se ove godine 56 hrvatskih gradova, među kojima i Ivanec. Članica Društva turističkih vodiča i pratitelja Varaždin, lokalni vodič Mirjana Bračko i Turistička zajednica grada Ivanca pridružili su se obilježavanju tog važnog datuma.

Organizirani razgled Ivanca ove se godine odvijao pod tematskim naslovom Spomen obilježja („Spomenici i spomen-ploče“), a program razgleda osmislili su lokalni vodič i predsjednik Turističke zajednice grada Ivanca, Boris Jagetić Daraboš.

Označeno u