Problemi 3. MO Varaždin: Nakon štakora i požara, na vrhu VTC-a i antene?! Foto: Reformisti Varaždin

Problemi 3. MO Varaždin: Nakon štakora i požara, na vrhu VTC-a i antene?!

Varaždinske vijesti | 3.4.2019. u 10:05h | Objavljeno u Aktualno

Jedan od najvećih problema u varaždinskom 3. mjesnom odboru zasigurno je zgrada VTC-a.

- Osim što je jedno od najvećih rugla u Gradu Varaždinu, predstavlja i posebnu opasnost za djecu i okolne stanare. Nebrojeno puta susreli smo se s nepokošenom travom koja je leglo gmazova i štakora, požarima iz kontejnera i djecom na nezaštićenim požarnim stepenicama, no za gradonačelnika to očito ne predstavlja problem od većeg značaja za stanare 3. mjesnog odbora - priopćili su varaždinski Reformisti.

VTC_Stanoing_1.jpg

Predsjednik 3. mjesnog ogranka Reformista Varaždin i predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak navodi da Grad Varaždin ništa ne poduzima po pitanju uređenja okoliša i rješavanja imovinsko-pravnog problema s ciljem zašite sugrađana, a povrh svega toga, posljednjih dana zabrinuti stanari dolaze s pitanjem što se to nalazi na samom vrhu zgrade VTC-a.

Nenad_Koščak.jpg

- Prema brojnim informacijama, imali smo priliku čuti da se gore nalaze antene i odašiljači, no nažalost kao predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora službeno nisam dobio nikakav dopis od strane Grada Varaždina da se tamo planira ili su se već smjestili odašiljači i antene. Godinama kao predsjednik Vijeća upozoravam na „trn u oku“ stanara 3. mjesnog odbora. I dok se gradonačelnik ograđuje da je to privatan posjed i da ne može ništa napraviti, a istovremeno izdaje dozvole za antene, stanovnici 3. mjesnog odbora i dalje žive sa spoznajom da će sve dalje na ovom prostoru biti sve gore - napominje Koščak.

VTC_Stanoing_2.jpg

VTC_Stanoing_5.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci