Problemi 3. MO Varaždin: Nakon štakora i požara, na vrhu VTC-a i antene?! Foto: Reformisti Varaždin

Problemi 3. MO Varaždin: Nakon štakora i požara, na vrhu VTC-a i antene?!

Varaždinske vijesti | 3.4.2019. u 10:05h | Objavljeno u Aktualno

Jedan od najvećih problema u varaždinskom 3. mjesnom odboru zasigurno je zgrada VTC-a.

- Osim što je jedno od najvećih rugla u Gradu Varaždinu, predstavlja i posebnu opasnost za djecu i okolne stanare. Nebrojeno puta susreli smo se s nepokošenom travom koja je leglo gmazova i štakora, požarima iz kontejnera i djecom na nezaštićenim požarnim stepenicama, no za gradonačelnika to očito ne predstavlja problem od većeg značaja za stanare 3. mjesnog odbora - priopćili su varaždinski Reformisti.

VTC_Stanoing_1.jpg

Predsjednik 3. mjesnog ogranka Reformista Varaždin i predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak navodi da Grad Varaždin ništa ne poduzima po pitanju uređenja okoliša i rješavanja imovinsko-pravnog problema s ciljem zašite sugrađana, a povrh svega toga, posljednjih dana zabrinuti stanari dolaze s pitanjem što se to nalazi na samom vrhu zgrade VTC-a.

Nenad_Koščak.jpg

- Prema brojnim informacijama, imali smo priliku čuti da se gore nalaze antene i odašiljači, no nažalost kao predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora službeno nisam dobio nikakav dopis od strane Grada Varaždina da se tamo planira ili su se već smjestili odašiljači i antene. Godinama kao predsjednik Vijeća upozoravam na „trn u oku“ stanara 3. mjesnog odbora. I dok se gradonačelnik ograđuje da je to privatan posjed i da ne može ništa napraviti, a istovremeno izdaje dozvole za antene, stanovnici 3. mjesnog odbora i dalje žive sa spoznajom da će sve dalje na ovom prostoru biti sve gore - napominje Koščak.

VTC_Stanoing_2.jpg

VTC_Stanoing_5.jpg